Weboldal, tárhely, domain egy helyen!

Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

 • Google: hihetetlenül nő a bevétel
  Komoly léket ütnek a cég eredményén a következő generációs fejlesztések. Ettől függetlenül gyorsan nő a cég, a bevétel és a profit is nagyot ugrott.

 • Növekvedéssel nyitotta az évet az LG Electronics
  Összességében pozitív első negyedévről számolt be a cég, továbbra is az autóalkatrészek üzletága növekszik a legtempósabban. A jól sikerült G6-ot a mobildivízió már most megérezte.

 • FintechBlocks: a jövő pénzügyi piacának ragasztója?
  A problémák még csak közelednek, a magyar startupok viszont már megoldást kínálnak: ilyen a FintechBlocks is, amely a bankok és a startupok együttműködését venné saját kezébe. A HWSW májusi fintech meetupjain velük és több fontos hazai szereplővel is megismerkedhetünk!

 • A LinkedIn húzta le a Microsoftot
  Egészséges ütemben növekszik tovább a Microsoft, a felhős szolgáltatások (az összes, együtt) már évi 15,2 milliárdos forgalmat generálnak. A telefongyártás befejezése is pozitív hatást gyakorolt, a Surface-ek értékesítése viszont meglepetésre nagyot esett.

 • A felhő szárnyán emelkedik az Amazon profitja
  Jó negyedévet zárt az Amazon, az amerikai vállalat immár nyolcadik egymást követő negyedévében tudott profitábilis maradni. A cég első negyedéves bevétele nagyot nőtt, a tavalyi 29,13 milliárdról 23 százalékkal 35,71 milliárdra emelkedett. Ezzel párhuzamosan a nettó profit is megszalad, ami az egy évvel ezelőtti 513 millióról 41 százalékkal 724 millió dollárra ugrott.

 • Küszöbön a vadiúj Intel Xeon generáció
  Egyre közelebb az Intel vadiúj szerveres platformjának rajtja, amely számos technikai újítás mellett új nevezéktant is bevezet.

 • Kamerás Echo-utódot jelentett be az Amazon
  Kamerát kapott az Amazon Echo új generációja, noha annak funkciói kimerülnek a napi ruházat dokumentálásában. A cég házi divatfotósa gépi tanulásra építve még öltözködési tanácsokat is adhat.

 • Megrántotta a memória a Samsungot
  Szárnyaló kereslet, visszafogott kínálat - elszabadultak a memória-árak, a haszon pedig a Samsungnál csapódott le. A telefonok visszaestek, a komponensekben viszont szabályosan kilőttek.

 • Csökkenő bevétel, aktivizálódó felhasználók a Twitternél
  Mérséklődő bevétellel, de a várakozásoknál jobban növekvő havi és napi aktív felhasználószámmal zárta 2017 első negyedévét a Twitter. A visszaesésért elsősorban az Egyesült Államok felel.

 • Enyhén alulteljesítette a várakozásokat a Seagate
  De legalább profitábilis volt a vállalat, igaz ez a tőzsdét nem vigasztalta.

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

Prog.Hu RSS
 • Hibrid JavaScript-móddal erősít a TypeScript legújabb kiadása
  A Microsoft csütörtökön újabb kiadást jelentett be a JavaScript-en alapuló, de azt számos ponton feltuningoló szkriptplatformjából. A TypeScript 2.3 egyik legérdekesebb fejlesztése egy olyan hibrid mód bevezetése, ami még egyszerűbbé teszi a két nyelven készült kódok vegyítését, azok erősségeinek megtartása mellett.
 • Meglepő időben lesz SQL konferencia májusban Budapesten
  A PASS május elején egy a megszokottól eltérő, mondhatni meglepő időben fog ingyenes konferenciát tartani az SQL Serverrel dolgozó vagy az iránt érdeklődő fejlesztők számára Budapesten. Az eseményre ugyanis nem hétköznap, hanem azon kívül: egy szombati napon, május 6-án fog sor kerülni - de ezt leszámítva is lesz más érdekes benne.
 • Xenko - új fotorealisztikus, nyílt forrású játékmotor Japánból
  A japán Silicion Studio játékfejlesztő a héten jelentette be, hogy elérhetővé tette nyílt forrású 3D-s játékmotorját más fejlesztők számára. A Xenko a cég szerint bármilyen méretű játék fejlesztésére alkalmas lehet a hobbiprojektektől kezdve a csúcsjátékokig, több különböző platformon is, beleértve a mobilos környezeteket és a VR-sisakokat is.
 • VSTS: Így dolgozhat hatékonyabban együtt a fejlesztőcsapatotok
  Magától értetődő, hogy minden olyan összetett program elkészítése, amin több fejlesztő is együtt dolgozik, programozók közötti szoros együttműködést és koordinációt igényel. Ezen kollaboráció elősegítésére számos eszköz létezik, amik azonban jellemzően a fejlesztés teljes folyamatának csak egy-egy részét (verziókezelés, hibakövetés, build) fedik le, és nem (vagy csak nehezen) integrálhatók egymással - ráadásul általában komoly beruházást is igényelnek..
 • Napi humor: Bánj bölcsen ezzel az információval!
  Én csak itt hagyom ezt az információt neked. Rád bízom, hogy mihez kezdesz vele.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide