Weboldal, tárhely, domain egy helyen!

Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

Prog.Hu RSS
 • Gyorsabb és hatékonyabb fordítót kap az Android
  A Google a napokban letölthetővé tette Android Studio fejlesztőrendszere következő, 3.0-s kiadásának egy újabb bétáját, ami a szokásos apróbb fejlesztések mellett ezúttal egy viszonylag komolyabb újdonsággal érkezik. A friss előzetesben ugyanis már egy új, D8 nevű fordító is megtalálható, ami a keresőóriás szerint gyorsabban és kisebb futtatható állományokat generál, mint jelenlegi társa, a DEX.
 • Hivatalos: Végleg elengedi a Java EE kezét az Oracle
  Az Oracle csütörtökön hivatalosan is bejelentette azt, amit a verebek már egy évvel ezelőtt kicsiripeltek. A cég ugyanis közölte, hogy a jövőben a nyílt forrású közösségnek tervezi átadni a Java EE fejlesztését - ami a valóságban azt jelenti, hogy egyszerűen meg akar válni tőle.
 • METU JUMP: Betör a programozóképzések piacára a Budapesti Metropolitan Egyetem
  A Budapesti Metropolitan Egyetem az informatikai ágazat elvárásaira alapozva indítja el idén ősztől a METU JUMP junior szoftverfejlesztő képzését. A program célja, hogy enyhítse a hazai fejlesztőcégek növekedését korlátozó, kritikus szakemberhiányt, valamint magas hozzáadott értéket teremtő munkalehetőségekhez juttasson pályakezdő fiatalokat és karrierváltókat egyaránt.
 • Végre megoldódhat a P=NP vagy P≠NP dilemma
  Egy új bizonyítás úgy tűnik, hogy végre választ adhat ("megoldhatja") a számítástechnika tudományának egyik legrégebbi, egészen eddig megválaszolatlan kérdését. A köznyelvben csak "P vs NP probléma"-ként ismert dilemma lényege annak eldöntése, hogy vajon minden eljáráshoz, ahol a számítógép segítségével könnyen és gyorsan lehet ellenőrizni egy megoldás helyességét (NP) található -e olyan algoritmus, ami magát a megoldást is képes hasonlóan rövid idő alatt megkeresni vagy kiszámítani (P).
 • Programozásoktatási anyagokat adott ki iskoláknak a LEGO
  A LEGO oktatási részlege a hét közepén jelentette be, hogy új, a diákok a programozás alapjaiba történő bevezetését segítő anyagokat tett elérhetővé. A tanárok által tanároknak készített anyagok komplett tanterveket, feladatokat és megoldásokat tartalmaznak, amiket az oktatók rendes iskolai órák, illetve azokon kívüli programok - pl. szakkörök - keretében egyaránt hasznosíthatnak.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide