Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2020. március 29.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2020. március 29.

Online Marketing Akadémia
 • Koronavírus: szolgálati közlemény

  Egyik ismerősünktől hallottuk korábban a következő mondatot: Hallottam erről a koronavírus mizériáról, de úgy döntöttem, kimaradok belőle. Ez ma már sajnos nem lehetséges, a mostani vészhelyzet így vagy úgy, mindenkit érint. Azon legyünk mindannyian, hogy legalább egészségügyi szempontból maradjunk ki belőle. A probléma, és a megoldás A jelenleg folyó OMA Live! 52 órás szuperintenzív online […]

  The post Koronavírus: szolgálati közlemény appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 10 év online marketing sikersztorijai

  Az OMA története 2008-ban indult, de az első tudásanyagaink, képzéseink éppen 10 éve jelentek meg, indultak el. Akkor még csak azt tudtuk, hogy az a tudás, amit ebben a témában felszedtünk magunkra, kikívánkozik belőlünk. Azt is éreztük (vagy inkább reméltük), hogy ez nagyon sok marketinges, vállalkozó és honlaptulajdonos számára lesz hasznos. Éppen ezért választottuk szlogenünké […]

  The post 10 év online marketing sikersztorijai appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben

  Ilyenkor év elején sokan várják tőlünk, hogy mondjunk valami okosat, mi várható 2019-ben az online marketing területén. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, szerintünk mi lesz a legnagyobb kihívás idén. Tavaly is megírtuk az éves prognózisunkat és azt lehet mondani, hogy némi frissítéssel idén is megállná a helyét a legtöbb dolog, amit ott írtunk… A trendek és […]

  The post 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Legális kémkedés a Facebookon. De meddig?

  Pár hete Magyarországra is elért a Facebook által tavaly októberben bejelentett funkció, aminek a segítségével elég alapos képet lehet kapni, bármilyen Facebook oldal hirdetéseiről. Azaz, most egy darabig belenézhetsz bárki Facebook-hirdetésébe, akár a konkurenciádéba is, de bármilyen magyar vagy akár külföldi szereplő hirdetéseibe is. Hogyan lehet megnézni mások hirdetéseit? Mobilon keresd az “Adatok és hirdetések” információs […]

  The post Legális kémkedés a Facebookon. De meddig? appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Mi vár Rád 2018-ban az online marketingben?

  Hogy pontosan mi fog történni 2018-ban, akár az online marketingben, vagy akár más területen, azt mi sem tudjuk, mások sem tudják. Persze divatos dolog év elején világmegváltó jóslásokba bocsátkozni. Mi inkább abból a szempontból szeretnénk megközelíteni a kérdést, hogy vannak bizonyos előre mutató trendek, amire érdemes figyelned és amivel érdemes foglalkoznod. Ezeket gyűjtöttük most össze […]

  The post Mi vár Rád 2018-ban az online marketingben? appeared first on Online Marketing Akadémia.

SG.hu Hírmagazin

2020. március 29.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2020. március 29.

Informatika élőben.

Hírek és cikkek - IT café

2020. március 29.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2020. március 28.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2020. március 29.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2020. március 29.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2020. március 29.

Prog.Hu RSS
 • Online zajló programozásversenyt szervez a Neumann Társaság és az ELTE IK
  [NJSZT] Az ELTE Informatikai Karával együttműködésben a harmadik alkalommal hirdeti meg a Nemes Tihamér Online Programozási Versenyt a Neumann Társaság. Az internetes programozási verseny lebonyolítása a jelenlegi vészhelyzetben azért is fontos, mert a Nemes Tihamér OKTV alkalmazói versenyének közös helyszínre meghirdetett döntőjét épp a koronavírus miatt kellett lemondani. Ezen a versenyen a korábbi forduló állása alapján hirdettek győztesek
 • Pontosabb hibaüzenetekkel jön az új Swift 5.2
  Az Apple a héten új verzió kiadását jelentette be egyre népszerűbb Swift programozási nyelvéből. Az új Swift 5.2 az eddigieknél pontosabb hibaüzenetekkel, két új nyelvi szerkezettel, valamint hatékonyabb buildel és jobb nyomkövetéssel érkezik.
 • DirectX 12 felett is fog működni az OpenCL és az OpenGL
  A Microsoft és a Collabora kedden közösen jelentették be, hogy egy olyan új illesztési rétegeket készítenek, ami lehetővé fogja az OpenCL és OpenGL interfészek használatát a DirectX 12-re épülve is. Ennek köszönhetően gyakorlatilag minden Windows eszközön elérhetővé fog érni a szóban forgó csatolók támogatása már alapból, natív meghajtóprogramok hiányában is.
 • GitHub: Nyílt forrású projektek a koronavírus elleni küzdelemben
  A GitHub hétfőn egy rendhagyó posztot hozott le blogjában, amiben ezúttal nem egy új funkció bevezetését, egy új csúcs elérését vagy más, elsősorban szoftverfejlesztők számára fontos újdonságot jelent be. Ehelyett az immár a Microsoft által birtokolt kódtár-szolgáltatás a bejegyzést arra használta fel, hogy összefoglalja benne azokat a legjelentősebb forrású projekteket, amik a jelenleg zajló koronavírus-járvány elleni küzdelemre alkalmazzák a nyílt forrású fejlesztési modellt - és amikbe így bárki bekapcsolódhat előmozdítása végett.
 • Linus Torvalds: Így programozz otthonról a járvány alatt!
  A koronavírus-járvány miatt már nem csak fejlesztői konferenciák maradnak el (a legújabb fejlemények szerint már online változatban is), hanem a legtöbb, eddig cégnél, csapatban dolgozó programozó is otthoni munkáról kényszerül. A nekik valószínűleg teljesen új felállásban a hatékony munka nem magától értetődő, így valószínűleg örülnek annak ha tippeket kapnak ehhez olyantól, aki már évtizedek óta csinálja ezt.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide