Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

 • Cisco: hasít minden üzletág
  Boldog a Cisco, ha boldogok az ügyfelek, Márpedig globálisan elkezdtek költekezni a nagyvállalatok, aminek egy része a infrastruktúra-gyártónál csapódik le.

 • Szeptemberben érkezik a Nintendo Switch Online
  Lassan csepegteti az információkat a Nintendo a szeptember második felétől elérhető Nintendo Switch Online-ról. Már ismertek az előfizetési díjak és a szolgáltatás főbb részei is.

 • Szabvánnyá avanzsált TLS 1.3 titkosítási protokoll
  Immár hivatalos szabvány a TLS titkosítási protokoll 1.3-as verziója - jelentette be pár nappal ezelőtt az internetes hálózat irányításáért és szabályozásáért felelős IETF. A független testület a legfontosabb biztonsági protokollnak titulálja a fejlesztést, amely rendkívül fontos biztonsági újításokat, ezzel kiváló privacyt, illetve teljesítményt ígér.

 • Nvidia: csodás negyedév visszafogott várakozásokkal
  Nem tud megállni a növekedésben az Nvidia. A chiptervező ismét egy hibátlan negyedévet tett le az asztalra, és bár a következő negyedévre szerényebb növekedés várható, egy jó darabig még szinte biztosan hízni fog a vállalat.

 • Nem vásárolhat az amerikai kormány a ZTE-től és a Huaweitől (frissítve)
  Nem tiltotta ki teljesen az Egyesült Államok a ZTE-t és a Huaweit az országból, de a kormányzati szerveknek megtiltotta, hogy a kínai vállalatoktól vásároljanak technológiát. A korlátozás tulajdonképpen engedménynek is tekinthető a ZTE korábbi exportkorlátozása helyett.

 • Tiltakoznak a Google-dolgozók a kínai kereső miatt
  Pár hónappal ezelőtt a katonai drónfelvételeket elemző Project Maven csapta ki a mérnököknél a biztosítékot, most pedig a kínai cenzúrát implementáló kínai kereső.

 • Platformot farag a Microsoft a GitHubból
  Megy a Ruby, jön az AI. Azure egyelőre kizárva, jobb a saját adatközpont.

 • Nekimegy az Intelnek az ARM
  Ambiciózus útitervvel venné be a PC-piacot az ARM, amely pár éven belül az Intelt is megelőzné fejlesztéseivel.

 • Koncentrálódik a hazai webshop-biznisz
  A top tízes lista szereplőinek tavaly összesen nettó 135 milliárd forintos forgalma volt, ezzel a 10 legnagyobb hazai webáruház adja a forgalom 37 százalékát.

 • Mit tesz az asztalra az Android 9 Go verziója?
  Hivatalosan is utódot kap az Oreo Go, természetesen Pie Go néven. A Google talált még fél gigabájtnyi tárhelyet és a gós appok is fejlődnek tovább.

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

Prog.Hu RSS
 • Elmondta a Microsoft, hogy hogyan fogja átalakítani a GitHub-ot
  A Microsoft a héten San Francisco-ban egy sajtótájékoztatóra invitálta a szaksajtó résztvevőit, hogy részletesen tájékoztassa őket az általa a közelmúltban megszerzett GitHub-bal kapcsolatos fejlesztési terveiről. Az itt elhangzottak szerint a szolgáltatás a jövőben meg fog szűnni a Ruby - és azon belül is a Ruby on Rails - kirakatembere lenni, de cserébe egy rakás új AI-alapú funkcióval fog bővülni.
 • Napi humor: Az utolsó COBOL fejlesztőcsapat
  Sikerült lefotózni a világ utolsó, a szóban forgó nyelvvel dolgozó programozóit. Íme:
 • Nagyon durva, távoli sebezhetőséget találtak az Oracle adatbáziskezelőkben
  Az Oracle a napokban egy, adatbáziskezelő szoftverében felfedezett rendkívül súlyos sebezhetőségre hívta fel felhasználói figyelmét. A CVE-2018-3110 azonosított biztonsági rés kihasználásával ugyanis támadók távolról injektálhatnak tetszőleges programkódot a szóban forgó szoftvert futtató szerverekre, és végső soron akár az azok feletti ellenőrzést is átvehetik.
 • Hivatalosan is "szabvány" lett a TLS 1.3 titkosítási protokoll
  Az IETF a napokban jelentette be, hogy hivatalosan is végleges fázisba léptette a Transport Layer Security protokoll legújabb változatát. Az így kvázi internetes szabvánnyá vált TLS 1.3 több ponton is erősít a kommunikációs eljáráson, aminek köszönhetően az így nehezebben lesz törhető, illetve jobban védi az adatokat a nyílt interneten át történő továbbítás során.
 • Megérkezett a Julia programozási nyelv legelső stabil kiadása
  A Julia fejlesztői a napokban jelentették be, hogy közel egy évtizeddel a munkálatok megkezdése és hat évvel első nyilvános leleplezése után végre elkészült új programozási nyelvük 1.0-s kiadása. A nyelvet a készítők elsősorban olyan tudományos jellegű alkalmazások írására szánják, amik igen erősen építenek számítási, illetve numerikus feladatokra és műveletekre.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide