Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

Prog.Hu RSS
 • Microsoft: JavaScript-ben írjuk újra az Office 365-öt
  A Microsoft egyik vezető mérnöke a napokban egy - legalábbis egyesek számára - meglepő tweetet tett közzé csatornáján. Sean Thomas Larkin ugyanis közölte, hogy - több más szoftver mellett - a cég közismert irodai csomagját, az Office 365-öt is átírja JavaScript-re.
 • Android-fejlesztők, ideje Javáról Kotlinra váltani!
  [HWSW] A Kotlin nyelv 2016-ban indult, de már most gyors ütemben kapnak rá a Java-fejlesztők. Már a Google is meglátta a fantáziát benne, és az Android kiemelt támogatást élvező programozási nyelvévé emelte. A platform továbbra is támogatja a Javát, de a Google nem kertel, a Kotlin az elsődlegesen ajánlott nyelv.
 • GIF->ASCII art konvertáló forráskódját adta ki a Google
  A Google az idei évben rendhagyó módon ünnepli a GIF formátum - immár 31. - születésnapját. A cég ugyanis bejelentette, hogy közzétette egy olyan program forráskódját, ami lehetővé teszi az ismert képformátumban ábrázolt animációk ún. "ASCII art" formába történő konvertálását.
 • Most akciós áron vásárolható meg az Embarcadero RAD Studio
  [Ker-Soft] Az Embarcadero eszközei az élenjáró fejlesztőknek készülnek, akik a világ legkritikusabb alkalmazásait építik, tartják karban. Azért esik ügyfeleinek választása az Embarcaderora, mert e cég eszközeivel biztonságosabb és méretezhetőbb alkalmazásokat fejleszthetnek, jóval gyorsabban, mint bármelyik más rivális eszközzel. A Fortune top 100-as listáján szereplő vállalkozásból 90, összesen több mint hárommillió fejlesztő egész világot behálózó közössége bízik az Embarcadero immáron 30 éve díjakat nyerő termékeiben.
 • Mobilos hibakereső forrását nyitotta meg a Facebook
  A Facebook hétfőn bejelentette, hogy elérhetővé tette egy, a cég által saját alkalmazásainak fejlesztéseiben is használt, bővíthető távoli hibakereső megoldása forrását. A Sonar az Androidon és iOS-en futó app-okban segít a hibák és teljesítményproblémák felderítésében, amihez azonban egy interaktív, asztali környezetet kínál.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide