Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

2019. június 16.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2019. június 16.

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

2019. június 16.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2019. június 16.

 • Válaszidő-rekorder játékos monitorokat villantott az LG
  A két új UltraGear IPS monitor 1 milliszekundumos válaszidővel érkezik, 27 és 37,5 hüvelykes kivitelben.

 • Egy szertefoszlott felhős álom
  A felhőalapú számítástechnika alapvetően drága. Az Uber legnagyobb amerikai riválisának számító Lyft évente nagyjából 100 millió dollárt fizet az Amazonnak különféle felhős szolgáltatásokért.

 • Három hónappal később érkezik a Mate X
  Az eredetileg tervezett időponthoz képest három hónap késéssel, szeptemberben kerülhet a boltokba a Huawei első hajlítható kijelzős okostelefonja, a februári Mobile World Congress alkalmával bemutatott Mate X.

 • Megszünteti a Photos-Drive integrációt a Google
  A vállalat szerint sok felhasználó számára megtévesztő volt az átjárhatóság a két online tárhely között, így inkább megszünteti az automatikus szinkronizációt.

 • Elképesztő összegeket költ 5G-s fejlesztésekre Kína
  Múlt héten mindhárom, a Kínai Népköztársaság területén működő mobilszolgáltató megkapta az 5G-s hálózatok üzemeltetéséhez szükséges frekvencialicenceket, így gyorsított fokozatba kapcsolhat a kereskedelmi hálózatok kiépítési tempója. A fejlesztésekbe óriási pénzeket ölnek az iparági szereplők, azaz áttételesen többnyire maga a kínai állam.

 • Már a filmipart is átszövi a digitalizáció
  Sok terabájtnyi anyag érkezik be egy filmforgatás közben egy nap alatt, amelynek az eredményét a rendezők már másnap szeretnék látni tabletjükön. Azonban a 3D animációkészítéssel foglalkozó cégeknek sem egyszerűbb a helyzete, ahol a programozáson kívül egyszerre sok területen kell otthon lenni.

 • Hiánypótló fejlesztést ad a Ryzeneknek a Windows 10 frissítése?
  Bő két éve várt hiánypótló frissítést kínál a Ryzen processzorokhoz a Windows 10 májusi frissítése - állítja az AMD.

 • Négy győztessel zárult a német frekvenciaaukció
  Véget ért a maratoni hosszúságúra nyúlt német 5G-s spektrumaukció - az illetékes hírközlési szerv árverésén négy licitáló jutott frekvencialicenchez, összesen mintegy 6,6 milliárd euróért cserébe.

 • Sokkal kényelmesebb lehet jövőre a webes utánvét
  A webáruházakban vásárolt termékek vételárát a legtöbben Magyarországon a kiszállítást végző futárnak fizetik meg, jellemzően készpénzben, ezen még a jövőre, nagyjából nyolchónapos csúszással induló azonnali fizetési rendszer sem fog rövid távon változtatni. Ezzel együtt a vevők mellett a kereskedők, sőt a futárcégek is jól járhatnak az évtizedek óta változatlan alapon működő rendszer reformjával.

 • Eladósorba került a Have I Been Pwned
  Troy Hunt biztonsági szakértő nem bírja egyedül az iramot, vevőt keres az adatszivárgás-ellenőrző szolgáltatásra.

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

2019. június 16.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2019. június 16.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2019. június 16.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2019. június 16.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2019. június 16.

Prog.Hu RSS
 • Game Builder - Kód nélküli játékfejlesztő játék a Google-től
  A Google csütörtökön egy új olyan játékfejlesztő eszköz kiadását jelentette be, ami jelentős mértékben eltér megszokott társaitól. A Game Builder ugyanis maga is egy játékot képez, amit más játékok készítésére lehet felhasználni - szinte a legcsekélyebb programozási ismeretek nélkül is.
 • Java mikroszervizek - amikről az útmutatók nem beszélnek
  Bár a mikroszervizek használata Java-ban manapság már nem éppen számít új koncepciónak, és számos cikk és útmutató áll rendelkezésre az ezeket alkalmazni kívánók útbaigazítására, ezen anyagok általában rendelkeznek egy nagy hiányossággal. Jellemzően ugyanis ideális működési körülményeket feltételeznek, és nem térnek ki olyan problémák, illetve azok megoldásainak tárgyalására, amik előbbiek teljesülése hiányában a való életben viszont bizony gyakran előjönnek az ilyen projektekben.
 • 10 év után ismét játékfejlesztő konferencia lesz Budapesten
  [GDD] A videojátékok népszerűsége az elmúlt években minden eddigi szórakoztatóipari termék rekordját megdöntötték. Bátran mondhatjuk, hogy rész piacból main stream-é vált a videojáték és szinte mindenki játszik már számítógépen, konzolon, vagy mobilon. Ennek ellenére a magyar iparág széttagolt, szereplői nem, vagy csak alig ismerik egymást és legtöbbször külföldi konferenciákon vagy trade show-kon találkoznak egymással.
 • Végleg szakít a 32-bites Android-fejlesztéssel a Google
  A Google kedden egy radikális változást jelentett be az Android fejlesztői támogatásával kapcsolatban. A cég ugyanis közölte, hogy hamarosan "deprecated" fázisba lépteti, majd meg is szünteti mobilos rendszerébe történő fejlesztés támogatását a 32-bites rendszereken.
 • Hivatalos: Ezeket a .NET technológiákat fogja nyugdíjazni a Microsoft
  A Microsoft, miután múlt hónapban egyértelművé tette, hogy a jövőben .NET platformját a keretrendszer Core változatának alapjain fogja tovább vinni, a napokban elárulta, hogy mely .NET technológiák lesznek azok, amiket az eredeti .NET Frameworkkel együtt a lassú, de biztos kihalás útjára taszít majd. A cég a fejlesztőknek azt javasolja, hogy ezeket már ne használják fel új .NET alkalmazásaik létrehozásakor, és gondolkodjanak el a meglévők átalakításáról is úgy, hogy valamilyen helyettesítő megoldást használjanak.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide