Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2020. január 26.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2020. január 26.

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

2020. január 26.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2020. január 26.

Informatika élőben.

Hírek és cikkek - IT café

2020. január 26.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2020. január 25.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2020. január 26.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2020. január 26.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2020. január 26.

Prog.Hu RSS
 • Ötletes új webfejlesztői eszköz jön az Edge böngészőbe
  A Microsoft a közelmúltban megújult Edge böngészőjében egy olyan eszközt vezetett be kísérleti jelleggel, ami az eddigieknél hatékonyabb segítséget nyújthat a webfejlesztőknek bizonyos problémák megoldásához. Az új DOM 3D View ugyanis térben képes ábrázolni a weboldalakat felépítő elemek mélységi (z-index) struktúráját, ezáltal egyszerűen és gyorsan nyilvánvalóvá téve az ebben rejlő esetleges problémákat.
 • Új programozási nyelvet talált ki - kiderült, hogy a Python volt az
  Meglepő végkifejletbe torkollott az, a közelmúltban a kínai propagandagépezet világszerte szétkürtölt hír, ami szerint egy helyi egyetemi kutató egy teljesen új programozási nyelvet dolgozott ki. A szépreményű nyelvről ugyanis a napokban kiderült, hogy szinte semmi eredeti nincs benne - az ugyanis valójában a Python egy egyszerű forkja.
 • Megcsinálták, hogy a Windows 3.11-en is fusson a .NET Core
  A Microsoft egyik mérnöke a hét elején egy kevés gyakorlati jelentőséggel bíró, ám annál érdekesebb eredményről számolt be. Ezek szerint ugyanis sikerült megcsinálni, hogy a Windows egy ősrégi verzióján, a 3.11-en is futhassanak .NET Core alkalmazások.
 • Új módon néz a kódra a Microsoft magas szintű kódelemző segédeszköze
  A Microsoft a napokban egy olyan új kódelemző eszköz elérhetővé tételét jelentette be, ami egy, az eddig megszokottaktól alapvetően eltérő megközelítéssel próbálja meg segíteni a fejlesztőket abban, hogy azok biztonságosabb és jobb programokat írhassanak. Az Application Inspector ugyanis magas szinten elemzi, hogy egy-egy kódbázis vagy program mit csinál, és nyilvánvalóvá teszi, hogy ez milyen potenciális biztonsági kockázatokat rejt magában, amiket kezelni kellene.
 • Új, kifejezetten fejlesztőknek szánt betűtípust adott ki a JetBrains
  Az elsősorban integrált fejlesztői környezetéről ismert JetBrains a napokban bejelentette, hogy elkészített és kiadott egy új, kifejezetten programozóknak szánt betűtípust. A Mono nevű font megalkotásakor a készítők célja az volt, hogy gyorsabbá és könnyebbé tegyék vele a fejlesztők számára a kódok olvasását.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide