Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2021. január 27.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2021. január 27.

Online Marketing Akadémia Online Marketing Akadémia
 • Mit tanulj Donald Trump fiától?

  Mint ismeretes elnöksége utolsó heteiben a Facebook és a Twitter megvonta a kommunikációs lehetőséget Donald Trumptól. Az amerikai elnök legfontosabb kommunikációs csatornáiról van szó, melyeket minden korábbi elnöknél gyakrabban használt a mostani, sokszor megkerülve hivatalos kormányzati kommunikációs útvonalat. A világ 2016 óta ezekről a felületekről értesült szinte mindenről, amit a regnáló amerikai elnök gondolt. Ebben […]

  The post Mit tanulj Donald Trump fiától? appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Szőnyegbombázás referenciákkal

  A korábbi ügyfelek véleménye nagyon komolyan befolyásolja az épp vásárlás előtt álló potenciális vásárlókat. Ha más ember mond valamit az adott cégről vagy szolgáltatásról, akkor az sokkal hitelesebben hangzik, mintha azt a dolgot az eladó saját magáról állítaná. Sok tanulmány született a témában és rendre az jön ki ezekből, hogy a vásárlói döntési folyamatban előre […]

  The post Szőnyegbombázás referenciákkal appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Koronavírus: szolgálati közlemény

  Egyik ismerősünktől hallottuk korábban a következő mondatot: Hallottam erről a koronavírus mizériáról, de úgy döntöttem, kimaradok belőle. Ez ma már sajnos nem lehetséges, a mostani vészhelyzet így vagy úgy, mindenkit érint. Azon legyünk mindannyian, hogy legalább egészségügyi szempontból maradjunk ki belőle. A probléma, és a megoldás A jelenleg folyó OMA Live! 52 órás szuperintenzív online […]

  The post Koronavírus: szolgálati közlemény appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 10 év online marketing sikersztorijai

  Az OMA története 2008-ban indult, de az első tudásanyagaink, képzéseink éppen 10 éve jelentek meg, indultak el. Akkor még csak azt tudtuk, hogy az a tudás, amit ebben a témában felszedtünk magunkra, kikívánkozik belőlünk. Azt is éreztük (vagy inkább reméltük), hogy ez nagyon sok marketinges, vállalkozó és honlaptulajdonos számára lesz hasznos. Éppen ezért választottuk szlogenünké […]

  The post 10 év online marketing sikersztorijai appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben

  Ilyenkor év elején sokan várják tőlünk, hogy mondjunk valami okosat, mi várható 2019-ben az online marketing területén. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, szerintünk mi lesz a legnagyobb kihívás idén. Tavaly is megírtuk az éves prognózisunkat és azt lehet mondani, hogy némi frissítéssel idén is megállná a helyét a legtöbb dolog, amit ott írtunk… A trendek és […]

  The post 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben appeared first on Online Marketing Akadémia.

SG.hu Hírmagazin

2021. január 27.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2021. január 27.

Informatika élőben. HWSW Informatikai Hírmagazin

Hírek és cikkek - IT café

2021. január 27.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2021. január 27.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön! A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

[origo] Techbázis

2021. január 27.

[origo] Techbázis [origo]
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2021. január 27.

Napi hírek a számítógépes játékok világából! PC World

Prog.Hu RSS

2021. január 27.

Prog.Hu RSS
 • Virtuális valóságban működő rajzprogram forrását nyitotta meg a Google
  A Google kedden bejelentette, hogy öt év után leállítja Tilt Brush nevű, virtuális valóságban működő rajzolóprogramja fejlesztését. A cég ugyanakkor ezzel egy időben közölte azt is, hogy megnyitja a szoftver forráskódját, aminek továbbfejlesztésével vagy felhasználásával így mostantól bárki maga is kísérletezhet.
 • Iparági összefogás jött létre a webes technológiák dokumentációinak fejlesztésére
  A hét elején jelentette be elindulását az Open Web Docs projekt, aminek célja, hogy biztosítsa a webes technológiák magas szintű dokumentációjának fennmaradását és elérhetőségét mindenki számára. A többek között W3C, a Google, a Microsoft, a Mozilla és a Samsung támogatásával létrehozott projekt keretében a közreműködők közösen tartják majd frissen és fejlesztik tovább a webes platformhoz kapcsolódó dokumentációkat.
 • 25 évvel ezelőtt adta ki a Sun a Java 1.0-t
  Az elmúlt hétvégén volt kereken negyed évszázada annak, hogy a Sun kvázi hivatalosan és végleges formájában is kiadta a Java platform első kiadását. A cég ugyanis 1996 január 23-án jelentette be a Java 1.0 elérhetővé válását az egész világ számára.
 • Pico: Saját mikrokontrolleren alapuló lapot adott ki a Raspberry Pi
  A Raspberry Pi Foundation csütörtökön jelentette be, hogy újabb, minden eddiginél kisebb és olcsóbb termékkel bővíti kínálatát. Az új Raspberry Pi Pico az alapítvány saját fejlesztésű RP2040 mikrokontrollerére épül, és elsősorban a nagyobb Raspberry Pi-ket kiegészítő modulok fejlesztését egyszerűsítheti majd jelentős mértékben.
 • Jobb C/C++-kompatibilitással jön a D nyelv legújabb verziója
  A D fejlesztői a napokban újabb verziót adtak ki nyelvükből, ami több apró fejlesztés mellett elsősorban az Objective-C és a C++ nyelvekkel történő kompatibilitási terén hoz előrelépéseket. Ezeknek köszönhetően könnyebbé válik az ezekben a nyelvekben írt kódok vegyítése a D-ben írt társaikkal.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide