Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2019. december 08.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2019. december 08.

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

2019. december 08.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2019. december 08.

Informatika élőben.

Hírek és cikkek - IT café

2019. december 08.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2019. december 08.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2019. december 08.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2019. december 08.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2019. december 08.

Prog.Hu RSS
 • Kiderült mi alapján válogatnak az állások között a magyar programozók
  [BrandFizz] Még mindig óriási a kereslet a programozók iránt hazánkban, ennek ellenére az álláshirdetések kis része tudja csak hatékonyan megszólítani a munkát kereső fejlesztőket. Egy friss kutatás szerint a magyar fejlesztők számára fontosabb, hogy a pozícióban alkalmazandó technológiák szerepeljenek a hirdetésben, mint a juttatások, utóbbinál azonban a ’versenyképes fizetés’ kifejezés taszítja őket. Fontos még, hogy a cég termékei és a pozícióhoz tartozó elvárások jelenjenek meg már a hirdetésben, amit nem mindegy, hogy ki ír.
 • GitHub-integrációval és kitűzhető tulajdonságokkal érkezik a Visual Studio 2019 legújabb kiadása
  A Microsoft a hét közepén egy olyan új verzió kiadását jelentette be Visual Studio 2019 keretrendszeréből, aminek elsősorban az online kódtárakban kollaboratív módon dolgozó fejlesztők örülhetnek majd. A 16.4-es változat ugyanis már közvetlenül teszi lehetővé a források publikálását a GitHub-ra a Team Explorer-ből.
 • Mesterséges intelligencia fejlesztésekhez szánt IDE-t jelentett be az Amazon
  Az Amazon a héten megrendezésre került re:Invent konferenciáján egy olyan új fejlesztői környezetet jelentett be, ami több szempontból is jelentősen eltér hagyományos társaitól. A cég új SageMaker Studio-ját ugyanis nem általános célra, hanem kifejezetten gépi tanuláson alapuló megoldások létrehozására tervezték - de funkciói is alaposan eltérnek a klasszikus IDE-éktől.
 • Szuperbiztonságos új programozási nyelven dolgozik a Microsoft
  A Microsoft egy olyan új programozási nyelv kidolgozásán munkálkodik, ami az eddigieknél sokkal biztonságosabb rendszerek létrehozására ad majd módot. A cég által egyelőre csak Project Verona néven emlegetett nyelv a jelek szerint a Mozilla Rust-jának alapelveit veszi át - de egyben túl is lép azokon.
 • Visszajátszó debuggerrel bővül a Firefox böngésző
  A Mozilla a napokban letölthetővé tette a Firefox egy olyan fejlesztői változatát, ami egy rendkívül érdekes kísérleti funkcióval érkezik. A Nightly csatornán megjelent új buildben ugyanis már megtalálható a Firefox Replay nevű ún. visszajátszó debugger, ami egy, az eddigieknél sokkal komolyabb hibakereső eszközt ad majd a fejlesztők kezébe.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide