Weboldal, tárhely, domain egy helyen!  facebook weboldalkeszites

Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

Prog.Hu RSS
 • Fizet az androidos alkalmazások feltöréséért a Google
  A Google a héten egy olyan új hibakereső programot indított útjára, ami az iparágban eddig megszokottól merőben szokatlan stratégiát alkalmaz. Az új Google Play Security Reward Program keretében ugyanis a cég nem a saját maga, hanem a mások által készített alkalmazásokban azonosított biztonsági hibák bejelentéséért cserébe fizet viszonylag jó pénzeket.
 • A legsunyibb bugfajta keresésében segít a Facebook új eszköze
  A Facebook a héten egy olyan új fejlesztői segédeszköz kiadását jelentette be, aminek segítségével egyszerűbbé válhat a egyik legalattomosabb típusú bugok felderítése. A RacerD ugyanis az ún. "race condition" hibákra vadászik, amiket rendkívül nehéz reprodukálni és elemezni, mert előfordulásuk általában erősen függ a párhuzamosan futó kódszálak egymáshoz képesti időzítésétől és futási sebességétől is.
 • Egységes és közös dokumentációt kap a web és a böngészők
  A Microsoft a hét közepén egy olyan fejleményt jelentett be, aminek vélhetően minden webes fejlesztő rendkívüli módon örül majd. A cég ugyanis közölte, hogy a Google-lal, a Mozilla-val, a Samsunggal és persze a W3C-vel együttműködve a jövőben egy közös dokumentációs bázist üzemeltetnek majd, amiben egy helyen és egységes formában lesznek elérhetők a különböző böngésző referenciái.
 • Tucatnyi JavaScript-könyvtárát nyitotta meg a PayPal
  A PayPal köztudottan már évek óta nagy megelégedéssel használja szolgáltatásai üzemeltetésében a JavaScript-et, és korábban a cég fejlesztői nem győztek áradozni arról sem, hogy mennyire egyszerűsítette és gyorsította munkájukat, hogy a backend-ben is átálltak a Java-ról az új nyelv használatára. Az éves szinten 2.6 billió forintnak megfelelő mennyiségű pénzt kezelő cég így mostanra érthetően óriási méretű kódbázist halmozott fel JavaScript-ben, és úgy döntött, hogy ezekből ismét megnyit egy rakást.
 • Saját fejlesztőiskolát indított az Apple társalapítója
  Érdekes kezdeményezést jelentett be a napokban Steve Wozniak, az Apple kevésbé ismert egykori társalapítója. A 67 éves szakember, aki anno az Apple első gépeit tervezte és építette, ugyanis Woz U néven egy saját informatikai iskolát indított, amelynek keretében fejlesztőket és támogatási munkatársakat képeznek majd.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide