Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

2019. augusztus 22.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2019. augusztus 22.

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

2019. augusztus 22.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2019. augusztus 22.

 • Nvidia: a Super Mario megint szép lesz
  A konkurens Intelt megelőzve implementálta a jobb minőségű felskálázást kínáló Integer Scaling funkciót az Nvidia.

 • Grandiózus gépi tanulásos chipet rakott össze a Cerebras
  Rekordnagy, a sztenderd 300 milliméteres átmérőjű szilícium waferből kinyerhető legnagyobb, még egybefüggőnek tekinthető chippel robbant be a hírekbe a kaliforniai Cerebras. A gépi tanulásos fejlesztésekkel foglalkozó, mindössze 3 éves cég egy minden szempontból elképesztő dizájnt rakott össze.

 • Durván kihasználatlan a csúcstelefonok hálózati kapacitása
  Hiába képes ma már szinte minden, csúcskategóriás okostelefon akár gigabites mobilnet-kapcsolat létesítésére piaci technológiák segítségével, 4G-s hálózati háttérrel, a mobilhálózatok nem tudják tartani a lépést a készülékekbe szerelt modemek képességeivel.

 • Kelet-európai huawei-leány is tiltólistára került
  A kínai Huawei Technologies további 46 érdekeltsége (kínai és külföldi leányvállalatok egyaránt) kerültek fel augusztus 19-én az amerikai kereskedelmi minisztérium expottilalmi listájára, az ugyanezen a napon lejáró ideiglenes kereskedelmi licenceket közben további 90 nappal meghosszabbították.

 • A Google Assistant ért mindent legjobban?
  Nem mindegy, hogy melyik digitális assisztenst milyen témában faggatja a felhasználó. A Google Assistant, a Siri és az Alexa más-más területen ért el jó eredményt egy 800 kérdésből álló teszt szerint.

 • Belassítja a Surface Pro 6 és Surface Book 2 gépeket a legújabb BIOS
  Méretes bakit vétett a legújabb Surface gépek frissítésekor a Microsoft. A legfrissebb firmware (BIOS) ugyanis kvázi használhatatlan szintre lassíthatja a csúcskategóriás hordozható PC-ket.

 • Transzparensebbé tenné a hangfelvételek emberi feldolgozását a Microsoft
  A vállalat már adatvédelmi irányelveiben is beszámol a gyakorlatról, amelyet úgy tűnik nem tervez felfüggeszteni.

 • Búcsúzik a HTPC-ktől az új Plex app
  Lecseréli asztali alkalmazását a Plex, az új verzióból pedig már hiányzik a tévékre szabott felület. Az app cserébe új offline lejátszási képességeket és könyvtárkezelési funkciókat kínál - a tévékhez pedig a cég az Apple TV vagy Android alkalmazásait ajánlja.

 • Netes véleményvezérektől értesülnek a hírekről a tinik
  Inkább a közösségi médiát és a YouTube-ot választják a tizenévesek hírforrásként mint a hagyományos médiát. A forrásokon belül is főleg az online véleményvezérektől értesülnek a hírekről. A kutatás az amerikai tinik körében készült, de itthon sem lenne meglepő hasonló eredmény.

 • Még távolabbra csúszik a Huawei Mate X rajtja
  További két hónappal kerülhet messzebbre a Huawei első hajlítható kijelzős okostelefonjának piaci bemutatkozása.

Hírek és cikkek - IT café

2019. augusztus 22.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2019. augusztus 22.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2019. augusztus 22.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2019. augusztus 22.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2019. augusztus 22.

Prog.Hu RSS
 • Let's Code | Computer Science Rap
  "Why code? The careers are rewarding The salaries are enormous And computer importance continues to grow So if you know code, then you’ll have a major role Let’s Code!"
 • Atomstabil működést ígér az új Android Studio 3.5
  A Google kedden újabb verzió kiadását jelentette be mobilos rendszeréhez készült fejlesztőkörnyezetéből. Az új Android Studio 3.5 csak néhány apró újdonságot hoz, ugyanakkor félezernél is több bugot csapott benne agyon a Google a korábbi verzióhoz képest, ami miatt azt ígéri: az új IDE atomstabilan fog működni.
 • Magyarország fogja rendezni a 2023-as Nemzetközi Informatikai Diákolimpiát
  [MTI] Magyarország rendezi meg 2023-ban Szegeden a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiát (International Olympiad in Informatics), miután a Digitális Jólét Program, a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság és a Szegedi Tudományegyetem közös pályázatát ítélte legjobbnak a döntőbizottság - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).
 • P++: Új, TypeScript-szerű dialektust kaphat a PHP is
  A hagyományosan a dinamikus programozási nyelvek iskolapéldájának számító PHP a jövőben egy olyan új dialektussal bővülhet, ami bizonyos sajátosságaiban alapvetően tér el a nyelv klasszikus változatától. A P++ ugyanis a dinamikus és laza szerkezetekkel szemben a statikus és szigorú típuskezelést részesítené előnyben, illetve ezekre épülő új elemekkel bővítené a nyelvet.
 • Durván csökkenhet a webes tanúsítványok érvényességi ideje
  A legnagyobb böngészőgyártókat és webes tanúsítványkibocsátókat tömörítő érdekegyeztető fórum azt tervezi, hogy jelentősen megrövidíti a webes tanúsítványok maximális lejárati idejét. Ha a javaslat elfogadásra kerül, akkor a HTTPS, illetve SSL kommunikációban is használt digitális hitelesítések az eddigi több, mint két év helyett már alig egy év után mindenképpen lejárnának és megújításra szorulnának.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide