Weboldal, tárhely, domain egy helyen!  facebook weboldalkeszites

Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

A hírcsatorna nem található.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

Prog.Hu RSS
 • Napi humor: Ha az IKEA szoftvereket gyártana
  Érdekes hobbiprojektet hozott létre a közelmúltban a Braunschweigi Műszaki Egyetem néhány oktatója. IDEA Instructions néven ugyanis elindítottak egy olyan oldalt, ahol az IKEA által a bútoraihoz adott összeszerelési útmutatók formájában mutatják be, illetve szemléltetik néhány alapvető algoritmus felépítését és működését.
 • Programozást tanító Barbie babákat fog kiadni a Mattel
  A világ egyik legnagyobb játékgyártója, a Mattel a napokban egy olyan kezdeményezést jelentett be, aminek kapcsán talán jelentősen megnőhet majd a szoftverfejlesztéssel foglalkozó nők száma. A cég ugyanis egy olyan programot fog életre hívni, aminek keretében a cég Barbie babái segítenek majd a fiatal lányoknak megismerkedni a programozás alapjaival.
 • Visszatér az Accenture ingyenes fejlesztői meetup sorozata
  Március 1-én, a tavasz első napjával együtt visszatér az Accenture nagysikerű fejlesztői meetup sorozata, amin a prog.hu olvasói közül az elmúlt években már több százan vettek részt. A kifejezetten programozóknak tartott összejövetel témája ezúttal a DevOps lesz - azon belül is olyan "best practice"-ok tárgyalása, amikkel még hatékonyabbá lehet tenni a szoftverfejlesztést és -üzemeltetést.
 • Meghosszabbította az idei Imagine Cup nevezési határidejét a Microsoft
  [Microsoft] Március 2-ig jelentkezhetnek a hazai diákok a világ egyik legrangosabb innovációs világversenyére, a Microsoft Imagine Cupra. A fődíj nem csekély: a győztes a 85 ezer dolláros jutalom mellett egy személyes mentorálást is nyerhet a Microsoft első számú emberével, Satya Nadellával.
 • Hivatalos WebAssembly specifikációterveket adott ki a W3C
  Bár a WebAssembly támogatása a tavalyi év óta gyakorlatilag már minden népszerű - és jelenleg is aktív fejlesztés alatt álló - böngészőben megtalálható, mindeddig a technológia működése nem került formálisan is rögzítésre a webes szabványokat felügyelő W3C által. A szervezet azonban a napokban kiadta az első hivatalos dokumentumokat a témában.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide