Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2020. szeptember 26.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2020. szeptember 26.

Online Marketing Akadémia Online Marketing Akadémia
 • Szőnyegbombázás referenciákkal

  A korábbi ügyfelek véleménye nagyon komolyan befolyásolja az épp vásárlás előtt álló potenciális vásárlókat. Ha más ember mond valamit az adott cégről vagy szolgáltatásról, akkor az sokkal hitelesebben hangzik, mintha azt a dolgot az eladó saját magáról állítaná. Sok tanulmány született a témában és rendre az jön ki ezekből, hogy a vásárlói döntési folyamatban előre […]

  The post Szőnyegbombázás referenciákkal appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Koronavírus: szolgálati közlemény

  Egyik ismerősünktől hallottuk korábban a következő mondatot: Hallottam erről a koronavírus mizériáról, de úgy döntöttem, kimaradok belőle. Ez ma már sajnos nem lehetséges, a mostani vészhelyzet így vagy úgy, mindenkit érint. Azon legyünk mindannyian, hogy legalább egészségügyi szempontból maradjunk ki belőle. A probléma, és a megoldás A jelenleg folyó OMA Live! 52 órás szuperintenzív online […]

  The post Koronavírus: szolgálati közlemény appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 10 év online marketing sikersztorijai

  Az OMA története 2008-ban indult, de az első tudásanyagaink, képzéseink éppen 10 éve jelentek meg, indultak el. Akkor még csak azt tudtuk, hogy az a tudás, amit ebben a témában felszedtünk magunkra, kikívánkozik belőlünk. Azt is éreztük (vagy inkább reméltük), hogy ez nagyon sok marketinges, vállalkozó és honlaptulajdonos számára lesz hasznos. Éppen ezért választottuk szlogenünké […]

  The post 10 év online marketing sikersztorijai appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben

  Ilyenkor év elején sokan várják tőlünk, hogy mondjunk valami okosat, mi várható 2019-ben az online marketing területén. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, szerintünk mi lesz a legnagyobb kihívás idén. Tavaly is megírtuk az éves prognózisunkat és azt lehet mondani, hogy némi frissítéssel idén is megállná a helyét a legtöbb dolog, amit ott írtunk… A trendek és […]

  The post 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Legális kémkedés a Facebookon. De meddig?

  Pár hete Magyarországra is elért a Facebook által tavaly októberben bejelentett funkció, aminek a segítségével elég alapos képet lehet kapni, bármilyen Facebook oldal hirdetéseiről. Azaz, most egy darabig belenézhetsz bárki Facebook-hirdetésébe, akár a konkurenciádéba is, de bármilyen magyar vagy akár külföldi szereplő hirdetéseibe is. Hogyan lehet megnézni mások hirdetéseit? Mobilon keresd az “Adatok és hirdetések” információs […]

  The post Legális kémkedés a Facebookon. De meddig? appeared first on Online Marketing Akadémia.

SG.hu Hírmagazin

2020. szeptember 26.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2020. szeptember 26.

Informatika élőben. HWSW Informatikai Hírmagazin

Hírek és cikkek - IT café

2020. szeptember 26.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2020. szeptember 26.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön! A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

[origo] Techbázis

2020. szeptember 26.

[origo] Techbázis [origo]
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2020. szeptember 26.

Napi hírek a számítógépes játékok világából! PC World

Prog.Hu RSS

2020. szeptember 26.

Prog.Hu RSS
 • Windows-ra is kiadta többplatformos Flutter keretrendszerét a Google
  A hét igen jól látszik alakulni azon fejlesztők számára, akik számos különböző operációs rendszerre és működési környezetbe készítenek alkalmazásokat. Ugyanis alig egy nappal az után, hogy elérhetővé vált a Swift a Windows-on futó változata, és így lehető vált ezen a nyelven is a fejlesztés a redmondi rendszerre, a Google is bejelentette, hogy a Windows-zal bővítette Flutter keretrendszere által támogatott platformok sorát.
 • Megjött a Swift hivatalos Windows alatt futó kiadása
  Pár nappal a nyelv legújabb verziójának kiadását követően a Swift fejlesztői bejelentették, hogy elérhetővé tették a nyelv eszközkészletének első hivatalos, Windows alatt futó változatát is. Ennek megjelenésével immár a redmondi is teljes értékű, hivatalosan támogatott platformmá vált az Apple nyelvéből a macOS és a Linux mellett.
 • Megnyitotta saját, heterogén C++ standard könyvtára forrását az Nvidia
  Az Nvidia a héten a széles nyilvánosság számára is megnyitotta még tavaly bejelentett, saját C++ standard könyvtár forrását. A libcu++ különlegessége, hogy a gépek központi feldolgozó egysége mellett a cég grafikus chipjein is képes működni - így a rá épülő programok is mindkét eszközön tudnak futni.
 • Már tisztán parancssorból is lehet használni a GitHub-ot
  A GitHub a napokban jelentette be, hogy elkészült és letölthetővé tette azon segédprogramját, aminek révén a fejlesztők immár tisztán parancssorból is elérhetik az oldal legfontosabb funkcióit. A GitHub CLI nem csak a kódtárak kezelését, de a hibajegyek menendzselését és további kiegészítő funkciók elérését is lehetővé teszi, akár egy batch fájlból vagy shell szkriptből is.
 • Gyorsabb fordítással és jobb hibaüzenetekkel jön a Swift 5.3
  Az Apple fejlesztői a héten bejelentették, hogy elérhetővé tették a cég az Objective-C-t váltó nyelvének legújabb verzióját Az új Swift 5.3 számos fejlesztést hoz nem csak a nyelv és a standard könyvtár, de az IDE-támogatást vonatkozásában is, és a fordító hatékonyságát is növelték benne a készítők.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide