Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2021. szeptember 28.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2021. szeptember 28.

Online Marketing Akadémia Online Marketing Akadémia
 • Az online marketing és a pandémia

  1 éve már, hogy az életünk (végérvényesen?) megváltozott és merőben új helyzetekkel és megoldásokkal találkozunk, ahhoz képest, hogy mi volt korábban. Azzal együtt, hogy a COVID-19 világjárvány sok gazdasági szektort a földbe döngölt, azért voltak nyertesek is. Ezek a legtöbb esetben a webáruházak voltak. Jelen bejegyzés írásakor még nem ismertek a 2020-as számok az e-kereskedelemre […]

  The post Az online marketing és a pandémia appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Mit tanulj Donald Trump fiától?

  Mint ismeretes elnöksége utolsó heteiben a Facebook és a Twitter megvonta a kommunikációs lehetőséget Donald Trumptól. Az amerikai elnök legfontosabb kommunikációs csatornáiról van szó, melyeket minden korábbi elnöknél gyakrabban használt a mostani, sokszor megkerülve hivatalos kormányzati kommunikációs útvonalat. A világ 2016 óta ezekről a felületekről értesült szinte mindenről, amit a regnáló amerikai elnök gondolt. Ebben […]

  The post Mit tanulj Donald Trump fiától? appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Szőnyegbombázás referenciákkal

  A korábbi ügyfelek véleménye nagyon komolyan befolyásolja az épp vásárlás előtt álló potenciális vásárlókat. Ha más ember mond valamit az adott cégről vagy szolgáltatásról, akkor az sokkal hitelesebben hangzik, mintha azt a dolgot az eladó saját magáról állítaná. Sok tanulmány született a témában és rendre az jön ki ezekből, hogy a vásárlói döntési folyamatban előre […]

  The post Szőnyegbombázás referenciákkal appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Koronavírus: szolgálati közlemény

  Egyik ismerősünktől hallottuk korábban a következő mondatot: Hallottam erről a koronavírus mizériáról, de úgy döntöttem, kimaradok belőle. Ez ma már sajnos nem lehetséges, a mostani vészhelyzet így vagy úgy, mindenkit érint. Azon legyünk mindannyian, hogy legalább egészségügyi szempontból maradjunk ki belőle. A probléma, és a megoldás A jelenleg folyó OMA Live! 52 órás szuperintenzív online […]

  The post Koronavírus: szolgálati közlemény appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 10 év online marketing sikersztorijai

  Az OMA története 2008-ban indult, de az első tudásanyagaink, képzéseink éppen 10 éve jelentek meg, indultak el. Akkor még csak azt tudtuk, hogy az a tudás, amit ebben a témában felszedtünk magunkra, kikívánkozik belőlünk. Azt is éreztük (vagy inkább reméltük), hogy ez nagyon sok marketinges, vállalkozó és honlaptulajdonos számára lesz hasznos. Éppen ezért választottuk szlogenünké […]

  The post 10 év online marketing sikersztorijai appeared first on Online Marketing Akadémia.

SG.hu Hírmagazin

2021. szeptember 28.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2021. szeptember 28.

Informatika élőben. HWSW Informatikai Hírmagazin

Hírek és cikkek - IT café

2021. szeptember 28.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2021. szeptember 27.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön! A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

[origo] Techbázis

2021. szeptember 28.

[origo] Techbázis [origo]
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2021. szeptember 28.

Napi hírek a számítógépes játékok világából! PC World

Prog.Hu RSS

2021. szeptember 28.

Prog.Hu RSS
 • Egy rakás új témát jelentett be a Visual Studio 2022-höz a Microsoft
  A Microsoft fejlesztői blogjában a napokban jelentette be, hogy egy rakás új témát tett elérhetővé Visual Studio rendszere legújabb, 2022-es verziójához. A témákban közös, hogy nem azokat nem a Microsoft saját munkatársai dolgozták ki, hanem a Visual Studio közösség alkotásai.
 • .NET technológiára épülő ipari érzékelőplatformot mutat be az Accenture következő meetupja
  Az Accenture október 7-én újabb meetupot szervez automatizációs vezetők és szakemberek részére, amit azonban ezúttal némileg rendhagyó módon a Microsofttal együttműködésben fog megvalósítani. Ennek oka, hogy a meetup témája - amire egyébként az említetteken kívül minden más, a téma érdeklődőt is várnak - ezúttal egy, a Microsoft .NET technológiájára alapuló ipari érzékelőplatform bemutatása lesz majd.
 • A Rust-sebezhetőségekről is riasztani fog ezek után a GitHub
  A GitHub a héten bejelentette, hogy egy újabb platform támogatásával bővítette azon szolgáltatását, ami automatikusan értesíti a kódtárak tulajdonosait, amennyiben programjaik valamilyen sebezhető kódra építenek függőségként. Így mostantól a Rust nyelven írt kódok kezelői is riasztást fognak kapni, ha ilyen sebezhetőség válik ismertté.
 • Megjött az aszinkron programozást nyelvi szintre emelő Swift 5.5
  Az Apple a héten bejelentette, hogy elérhetővé tette Swift programozási nyelve legújabb verziójának végleges kiadását. Az új Swift 5.5 a nyelv egy igen jelentős frissítését képezi, ami számos újdonságot vezet be abba, nyelvi elemek, a standard könyvtárak és az interoperábilitás vonatkozásában is.
 • Közvetlenül a dokumentációból tette kipróbálhatóvá felhős API-jait a Google
  A Google a héten egy rendkívül praktikus fejlesztést jelentett be felhős szolgáltatásai dokumentációjával kapcsolatban. Ennek értelmében mostantól közvetlenül a Google Cloud dokumentációs oldalairól lehet kipróbálni az egyes API hívásokat, illetve példakódokat, méghozzá az azokba integrált Cloud Shell-ből.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide

weboldalkeszitessiofok plakat