Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2020. június 04.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2020. június 04.

Online Marketing Akadémia
 • Koronavírus: szolgálati közlemény

  Egyik ismerősünktől hallottuk korábban a következő mondatot: Hallottam erről a koronavírus mizériáról, de úgy döntöttem, kimaradok belőle. Ez ma már sajnos nem lehetséges, a mostani vészhelyzet így vagy úgy, mindenkit érint. Azon legyünk mindannyian, hogy legalább egészségügyi szempontból maradjunk ki belőle. A probléma, és a megoldás A jelenleg folyó OMA Live! 52 órás szuperintenzív online […]

  The post Koronavírus: szolgálati közlemény appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 10 év online marketing sikersztorijai

  Az OMA története 2008-ban indult, de az első tudásanyagaink, képzéseink éppen 10 éve jelentek meg, indultak el. Akkor még csak azt tudtuk, hogy az a tudás, amit ebben a témában felszedtünk magunkra, kikívánkozik belőlünk. Azt is éreztük (vagy inkább reméltük), hogy ez nagyon sok marketinges, vállalkozó és honlaptulajdonos számára lesz hasznos. Éppen ezért választottuk szlogenünké […]

  The post 10 év online marketing sikersztorijai appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben

  Ilyenkor év elején sokan várják tőlünk, hogy mondjunk valami okosat, mi várható 2019-ben az online marketing területén. Ebben a bejegyzésben elmondjuk, szerintünk mi lesz a legnagyobb kihívás idén. Tavaly is megírtuk az éves prognózisunkat és azt lehet mondani, hogy némi frissítéssel idén is megállná a helyét a legtöbb dolog, amit ott írtunk… A trendek és […]

  The post 2019 legnagyobb kihívása az online marketingben appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Legális kémkedés a Facebookon. De meddig?

  Pár hete Magyarországra is elért a Facebook által tavaly októberben bejelentett funkció, aminek a segítségével elég alapos képet lehet kapni, bármilyen Facebook oldal hirdetéseiről. Azaz, most egy darabig belenézhetsz bárki Facebook-hirdetésébe, akár a konkurenciádéba is, de bármilyen magyar vagy akár külföldi szereplő hirdetéseibe is. Hogyan lehet megnézni mások hirdetéseit? Mobilon keresd az “Adatok és hirdetések” információs […]

  The post Legális kémkedés a Facebookon. De meddig? appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Mi vár Rád 2018-ban az online marketingben?

  Hogy pontosan mi fog történni 2018-ban, akár az online marketingben, vagy akár más területen, azt mi sem tudjuk, mások sem tudják. Persze divatos dolog év elején világmegváltó jóslásokba bocsátkozni. Mi inkább abból a szempontból szeretnénk megközelíteni a kérdést, hogy vannak bizonyos előre mutató trendek, amire érdemes figyelned és amivel érdemes foglalkoznod. Ezeket gyűjtöttük most össze […]

  The post Mi vár Rád 2018-ban az online marketingben? appeared first on Online Marketing Akadémia.

SG.hu Hírmagazin

2020. június 04.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2020. június 04.

Informatika élőben.

Hírek és cikkek - IT café

2020. június 04.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2020. június 03.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2020. június 04.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2020. június 04.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2020. június 04.

Prog.Hu RSS
 • Szupersok, 8 GB memóriával jön a legújabb Raspberry Pi
  A Raspberry Pi Foundation a napokban jelentette be, hogy egy új modellel bővítette közel egy évvel ezelőtt bemutatott Raspberry Pi 4 kínálatát. Az új verzió mindössze csak abban tér el a korábbi modellektől, hogy az eddigi legnagyobbnál is kétszer nagyobb, 8 GB memóriával érkezik - így alkalmas az ezt az erőforrást igencsak faló alkalmazások futtatására is.
 • Dobja a 80 karakteres sorszélesség-limitet forráskódjaira vonatkozóan a Linux
  Linus Torvalds, a Linux fejlesztésének elindítója és vezetője a napokban megerősítette, hogy a továbbiakban a kernelhez beküldött forrásokkal kapcsolatban nem tartatnak majd be egy korábban fontos előírást. Ez ugyanis eddig megtiltotta, hogy a kernel bármely kódsorának hossza meghaladja a 80 karaktert - a jövőben azonban a sorok bármilyen hosszúak lehetnek.
 • Itt a beépített animációszerkesztővel érkező Android Studio 4.0
  A Google csütötökön bejelentette, hogy végleges változatban is elérhetővé tette Android Studio fejlesztőeszköze legújabb, 4.0-s változatát. Az előzetes változatban már fél év óta letölthető IDE többek között egy teljesen új UI-építő technológiával, beépített animációszerkesztővel, valamint bővített profilerrel és egy továbbfejlesztett build-rendszerel érkezik.
 • Direkt webfejlesztőknek csinál egy online konferenciát a Google
  A Google a héten egy olyan új konferencia megrendezését jelentette be, ami jelentősen eltér a cég eddigi hasonló rendezvényeitől. A "web.dev live" ugyanis kizárólag online formában kerül majd megrendezésre, valamint csakis a webfejlesztőket fogja célozni, ugyanis nekik fogja a legfrissebb újdonságokat bemutatni.
 • Újabb születésnap: 25 éves lett a MySQL adatbáziskezelő is
  A napokban egész komoly torlódás keletkezett jelentős informatikai termékek negyedszázados születésnapjából. A Qt és a Java mellett ugyanis a MySQL is most ünnepelte létrejöttének kerek 25. évfordulóját, miután pontosan ennyi évvel ezelőtt, 1995 május 23-án készült el első - akkor még csak zárt körben terjesztett - változata.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide