Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

Hírek és cikkek - PROHARDVER!

2021. június 12.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2021. június 12.

Online Marketing Akadémia Online Marketing Akadémia
 • Az online marketing és a pandémia

  1 éve már, hogy az életünk (végérvényesen?) megváltozott és merőben új helyzetekkel és megoldásokkal találkozunk, ahhoz képest, hogy mi volt korábban. Azzal együtt, hogy a COVID-19 világjárvány sok gazdasági szektort a földbe döngölt, azért voltak nyertesek is. Ezek a legtöbb esetben a webáruházak voltak. Jelen bejegyzés írásakor még nem ismertek a 2020-as számok az e-kereskedelemre […]

  The post Az online marketing és a pandémia appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Mit tanulj Donald Trump fiától?

  Mint ismeretes elnöksége utolsó heteiben a Facebook és a Twitter megvonta a kommunikációs lehetőséget Donald Trumptól. Az amerikai elnök legfontosabb kommunikációs csatornáiról van szó, melyeket minden korábbi elnöknél gyakrabban használt a mostani, sokszor megkerülve hivatalos kormányzati kommunikációs útvonalat. A világ 2016 óta ezekről a felületekről értesült szinte mindenről, amit a regnáló amerikai elnök gondolt. Ebben […]

  The post Mit tanulj Donald Trump fiától? appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Szőnyegbombázás referenciákkal

  A korábbi ügyfelek véleménye nagyon komolyan befolyásolja az épp vásárlás előtt álló potenciális vásárlókat. Ha más ember mond valamit az adott cégről vagy szolgáltatásról, akkor az sokkal hitelesebben hangzik, mintha azt a dolgot az eladó saját magáról állítaná. Sok tanulmány született a témában és rendre az jön ki ezekből, hogy a vásárlói döntési folyamatban előre […]

  The post Szőnyegbombázás referenciákkal appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • Koronavírus: szolgálati közlemény

  Egyik ismerősünktől hallottuk korábban a következő mondatot: Hallottam erről a koronavírus mizériáról, de úgy döntöttem, kimaradok belőle. Ez ma már sajnos nem lehetséges, a mostani vészhelyzet így vagy úgy, mindenkit érint. Azon legyünk mindannyian, hogy legalább egészségügyi szempontból maradjunk ki belőle. A probléma, és a megoldás A jelenleg folyó OMA Live! 52 órás szuperintenzív online […]

  The post Koronavírus: szolgálati közlemény appeared first on Online Marketing Akadémia.

 • 10 év online marketing sikersztorijai

  Az OMA története 2008-ban indult, de az első tudásanyagaink, képzéseink éppen 10 éve jelentek meg, indultak el. Akkor még csak azt tudtuk, hogy az a tudás, amit ebben a témában felszedtünk magunkra, kikívánkozik belőlünk. Azt is éreztük (vagy inkább reméltük), hogy ez nagyon sok marketinges, vállalkozó és honlaptulajdonos számára lesz hasznos. Éppen ezért választottuk szlogenünké […]

  The post 10 év online marketing sikersztorijai appeared first on Online Marketing Akadémia.

SG.hu Hírmagazin

2021. június 12.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2021. június 12.

Informatika élőben. HWSW Informatikai Hírmagazin

Hírek és cikkek - IT café

2021. június 12.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2021. június 12.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön! A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

[origo] Techbázis

2021. június 12.

[origo] Techbázis [origo]
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2021. június 12.

Napi hírek a számítógépes játékok világából! PC World

Prog.Hu RSS

2021. június 12.

Prog.Hu RSS
 • Már kipróbálható a soha vissza nem térő függvényeket is támogató PHP 8.1
  A PHP fejlesztői a héten elérhetővé tették az ismert dinamikus nyelv következő verziójának első nyilvános előzetesét. Az új PHP 8.1 Alpha 1 révén gyakorlatilag bárki betekintést nyerhet a nyelv érkező újításaiba, amik között számos érdekes is lesz az új verzióban.
 • Kutyaetető robotot és mesterséges intelligenciát fejlesztettek a 8-12 éves magyar lányok
  [Microsoft] Online élménynappal zárult a 2020-2021-es tanév Microsoft DigiGirlz AI Challenge versenye május 29.-én, amelyen 32 százalékkal vettek részt többen, mint egy évvel ezelőtt: közel 300 8-18 éves lány mérhette össze tudását. A kihívás során a kreativitásukra és a mesterséges intelligencia felhasználására vonatkozó ötleteikre, tehát a digitális gondolkodásukra volt szükség.
 • Dark módot is tud már a Notepad++ legújabb, 8-as verziója
  Az egyik legnépszerűbb "pillesúlyú" kódszerkesztő fejlesztői a hét elején új főverzió kiadását jelentették be nyílt forrású szoftverükből. Az új Notepad++ 8.0 fejlesztései közül az egyik legellentmondásosabb (sokak által üdvözölt, mások szerint meg tök értelmetlen) nyilvánvalóan a dark mód bekapcsolásának lehetősége - de ezen kívül is vannak újítások benne.
 • Xcode Cloud: Felhős fejlesztői szolgáltatáskészletet jelentett be az Apple
  Az Apple hétfőn, idei fejlesztői konferenciáján (WWDC) számos egyéb újdonság mellett egy teljesen új, felhő-alapú szolgáltatáskészletet is bejelentett. A cég új Xcode Cloud-ja segítségével a fejlesztők könnyebben és gyorsabb készíthetik majd el és tesztelhetik az almás platformon futó alkalmazásaikat.
 • Változik a GCC fordítóprogram-készlet licencelése a hozzájáruló fejlesztők számára
  A GNU Compiler Collection (GCC) irányítóbizottsága a napokban egy rendkívül fontos változást jelentett be a fordítókészlet kódbázisának licencfeltételeivel kapcsolatban. Ennek értelmében a jövőben a GCC-hez hozzájáruló fejlesztőknek nem kell szerzői jogaikról lemondani a Free Software Foundation (FSF) számára, hanem kódjaik enélkül is befogadásra kerülhetnek majd a kódbázisba.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide

weboldalkeszitessiofok plakat