Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

2019. április 19.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2019. április 19.

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

2019. április 19.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2019. április 19.

 • Érik a Galaxy Fold kijelzőgate
  Gyors egymásutánban több, a sajtónak kiküldött Samsung Galaxy Fold mintadarab ment tönkre teljesen vagy részlegesen az elmúlt napokban, és bár a hibát bizonyos helyzetekben felhasználói gondatlanság okozhatta, az esetek szokatlanul nagy száma ismételt alapot ad a 2000 dolláros telefon kijelzőjének tartósságával kapcsolatos kételyeknek.

 • Most már tényleg a felhőbe viszi a TV-t a Telekom
  Gyökeresen megújítja tévészolgáltatását a Magyar Telekom, a cég a több mint egy évtizeddel ezelőtt bevezetett, mára rugalmatlan és elavult alapokra építkező IPTV rendszerét cseréli le egy modern felhőalapú megoldásra, elsőként a Deutsche Telekom csoport cégei közül.

 • Több újítással érkezhet az iOS 13
  Komolyabban hozzányúlhat a 13-as főverzióval az iOS-hez az Apple. Az elsősorban hibajavításokra fókuszáló 12-es verzió után komolyabb átalakítások jöhetnek az ősszel megjelenő főverzióval.

 • Felgyorsult a PC-piac zsugorodása
  Tovább apad a PC-piac, amely csak az üzleti gépekre mutatkozó átlag feletti igény miatt nem zsugorodott sokkal nagyobb mértékben.

 • Az AMD Zen 3-as processzormagjait is a TSMC készíti
  Az AMD Zen 3-as processzormagjait is a TSMC készíti. A fejlesztésre épülő termékek a piac első, EUV levilágítási eljárást alkalmazó x86-os központi egységei lehetnek majd.

 • Továbbra sem tisztázott az 5G egészségre gyakorolt hatása
  Az új generációs mobilhálózatok kiépítése kapcsán időről-időre előkerülő kérdés vagy aggodalom, hogy az újabb, eddig még széles körben nem alkalmazott frekvenciasugárzás gyakorol-e bármilyen káros hatást az emberi szervezetre.

 • Intel: itt a modemes kiruccanás vége
  Hamarosan ismét az okostelefonos piacon kívül találhatja magát az Intel, amelynek modemes részlegét gyakorlatilag padlóra küldte az Apple-Qualcomm kiegyezés. A cupertinói cég és a konkurens chiptervező között létrejött megállapodás értelmében a jövőben ismét Snapdragon (vagy később akár saját) rádiós egységek kerülnek az iPhone és iPad készülékekbe.

 • Optikai meghajtó nélküli Xboxot dob piacra a Microsoft
  Az előzetesen kiszivárgott pletykáknak megfelelően egy új, optikai meghajtó nélküli Xbox játékkonzolról rántotta le tegnap a leplet a Microsoft. A cég az újdonság révén számottevő forgalomnövekedést vár a letöltős modellre épülő Xbox Game Passtól.

 • Elásta a csatabárdot a Qualcomm és az Apple
  Peren kívüli megállapodással került pont az évtized egyik legnagyobb technológiai jogvitájára, melynek eredményeként újra partneri viszony alakulhat ki az Apple és a Qualcomm közt.

 • Nagy ugrást hozhat a következő PlayStation
  Komoly ugrást hozhat a következő PlayStation: Zen 2 magokat, Navi GPU-t, illetve SSD-t rejthet a Sony következő konzolja.

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

2019. április 19.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2019. április 19.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2019. április 19.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2019. április 19.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2019. április 19.

Prog.Hu RSS
 • Bosque: Új, JavaScript-szerű nyelvet mutatott be a Microsoft
  A Microsoft kutatói a héten egy új programozási nyelvet jelentettek be, ami szerintük drámai mértékben megnövelheti a fejlesztők kódolási hatékonyságát. A Bosque - a készítők szerint - a TypeScript szintaxisát és típuskezelését örökli, szemantikáját tekintve azonban a JavaScript és különösen a Node.js rokonának tekinthető.
 • Megnehezíti az új Android-fejlesztők dolgát a Google
  Azok a fejlesztők, akik újonnan kezdenek majd el Androidra dolgozni, a platformra régebb dolgozó társaiknál több kényelmetlenségre számíthatnak majd a jövőben alkalmazásaik feltöltésekor. A Google ugyanis őket és programjaikat sokkal alaposabb ellenőrzésnek fogja alávetni, az app-okat nagyobb valószínűséggel fogja javításra visszadobni, és csak később fogja őket publikálni Play Áruházában.
 • 50 éve született meg az első internetes RFC
  A napokban újabb jelentős évfordulóhoz érkezett az internet - egészen pontosan az annak működését leíró ún. RFC-k gyűjteménye. A múlt héten volt ugyanis kerek fél évszázada annak, hogy megszületett az első ilyen dokumentum, amit azóta közel nyolc és fél ezer másik követett már.
 • Alapkövetelmény lett a DevOps ismerete a fejlesztők számára?
  [HWSW] A DevOps lényege nem a használt eszközökben, hanem a fejlesztői kultúrában gyökerezik. Egyetlen kódbázis sem különíthető el élesen a pipeline-tól, ami telepíti a teszt, majd az éles környezetbe, éppen ezért a fejlesztőknek és az üzemeltetőknek folyamatos, aktív és hatékony kommunikációt kell fenntartaniuk egymás között, és betekintést kell nyerniük egymás munkájába.
 • Felelőssé tenné algoritmusaikért a szoftverfejlesztő cégeket egy új törvény
  Három amerikai szenátor egy olyan új törvényjavaslattal állt elő, ami felelőssé tenné algoritmusaikért az azokat kifejlesztő vállalkozásokat. Az "Algorithmic Accountability Act" (AAA) értelmében tilos lenne "pontatlan, nem fair, elfogult vagy diszkriminatív" döntéseket hozó algoritmusokat építeniük és használniuk - e szabály megsértése esetén pedig bíróság előtt kellene felelniük ezért.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide