Ne rendeljen mástól weboldalt míg nem kért tőlünk árajánlatot!

Weboldal készítés Siófok

fejlec jobb ff

PROHARDVER! - Hírek és tesztek vegyesen

2019. február 18.

PROHARDVER! - Az Online PC Magazin - hardverek, tesztek, közösség

Online Marketing Akadémia

2019. február 18.

Online Marketing Akadémia

SG.hu Hírmagazin

2019. február 18.

SG.hu Hírmagazin - Rendszeres napi hírek az informatika, tudomány, játékok és filmek világából!

HWSW Informatikai Hírmagazin

2019. február 18.

IT café - Hírek, cikkek vegyesen [Rovat: Szoftver]

2019. február 18.

IT café - Informatika Pont. Az IT café egy magyar informatikai portál, napi hírekkel, elemzésekkel és az ország legnagyobb szakfórumával.

A PGO legfrissebb anyagai | PC Guru Online

2019. február 18.

A legújabb híreink, naprakészen, minden eszközödön!

[origo] Techbázis

2019. február 18.

[origo] Techbázis
 • Ingyen wifit ad a Wiera reklámokért cserébe
  A vezeték nélküli netszolgáltató hotspotjainál ingyen lehet wifizni a képernyőn megjelenő reklámokért cserébe.
 • Elindult a T-Online IPTV szolgáltatása
  Mától megrendelhető a T-Home TV, a T-Online ADSL kapcsolaton keresztül nyújtott televíziós szolgáltatása. A műsorokat és online extraszolgáltatásokat a meglévő tévékészüléken is, számítógép közbeiktatása nélkül, a távirányító segítségével lehet nézni és használni.
 • Nyomozós játék az Egri csillagokból
  Gárdonyi Géza Egri csillagok című regénye ihlette a napokban megjelenő, hazai fejlesztésű kalandjátékot. Mivel a Jumurdzsák gyűrűje hiánypótló darab, rögtön rávetettük magunkat a gyártósorról érkező DVD-k egyikére.
 • Nyerje meg a Jumurdzsák gyűrűjét!
  Nyereményjátékunkon megnyerheti az Egri csillagok nyomán készült, magyar fejlesztésű számítógépes játékot, ha jól válaszol kérdésünkre. 
 • Fogalmunk sincs, mi az a 3G
  Nem ismerik az emberek a legújabb információtechnológiai fogalmak jelentését - mutat rá a Szonda-Ipsos legfrissebb infokommunikációs kutatása. A kutatásban hat új keletű technikai eszközről, illetve elnevezésről kellett eldönteni a válaszadóknak, hogy azok melyik kommunikációs formához kapcsolódnak.
 • Vietnam és Egyiptom is az internet ellensége
  A Riporterek Határok Nélkül (RSF) közzétette hétfőn "az internet ellenségeinek" minősített országok listáját a kedden és szerdán rendezendő "nemzetközi internetes tüntetés" alkalmából.
 • Elkészült az Office 2007 végleges változata
  Véget ért a grandiózus tesztelés, az Office 2007 készen áll a november végi céges premierre - adta hírül a Microsoft. A szoftver a szolgáltatások terén is tartogat újdonságokat a magyar felhasználóknak.
 • A mobiltelefon segíthet a fejlődő országokon
  Robbanásszerűen terjed a mobiltelefon-használat a fejlődő országokban, s ez a gazdasági fejlődés motorja lehet.
 • Perli a Utube a YouTube-ot
  Beperelte a YouTube amerikai internetes videoportált egy amerikai szerszámgép-forgalmazó cég, mert az angolul azonosan kiejtett utube nevű honlapját elözönlik az előbbinek szánt, a letöltött videókkal elégedetlen vagy éppen újakat sürgető ügyfelek megkeresései.
 • Linuxot is terjeszteni kezd a Microsoft
  A Microsoft beszáll a SUSE Linux terjesztésébe, és közös fejlesztésbe kezd annak gazdájával, a Novellel, hogy megfeleljen céges ügyfelei igényeinek.

PC World Online Hírek

2019. február 18.

Napi hírek a számítógépes játékok világából!

Prog.Hu RSS

2019. február 18.

Prog.Hu RSS
 • Aranyárban adja a fejlesztőknek szánt új domain-neveit a Google
  A fejlesztők holnaptól kezdődően foglalhatnak majd maguknak tartományneveket a frissen létrehozott .dev csúcstartományába (TLD). Ehhez azonban kezdetekben igen keményen a zsebükbe kell majd nyúlniuk, miután a Google szó szerint aranyárban adja a neveket az első hétben.
 • Áprilisban fog jönni a Visual Studio 2019 végleges változata
  A Microsoft a héten végre elárulta, hogy mikor fogja kiadni integrált fejlesztői keretrendszere következő verziójának végleges változatát. Ezek szerint a konszern április 2-án, egy virtuális sajtóesemény keretében fogja hivatalosan is leleplezni a Visual Studio 2019-et és annak újdonságait, a szoftver pedig közvetlenül az esemény után válhat majd letölthetővé.
 • Szigorít a fejlesztők beléptetési folyamatán az Apple
  Az Apple a héten egy körlevélben tudatta a platformjára dolgozó fejlesztőkkel, hogy hamarosan jelentős szigorítást léptet életbe bejelentkeztetésükkel kapcsolatban. A hónap végétől kezdődően ugyanis a cég kötelezővé fogja tenni számukra a kétfaktoros azonosítás használatát ehhez, kivétel nélkül, mindenkinek.
 • Fejlesztőket segítő mesterséges intelligenciát csinált a Mozilla és a Ubisoft
  A Ubisoft és a Mozilla kedden jelentették be, hogy kidolgoztak egy olyan mesterséges intelligenciát, ami drasztikus mértékben csökkentheti a programokat sújtó hibák számát. A Clever-Commit-nak elnevezett AI ugyanis szól a fejlesztőknek ha azok valami olyan módosítást terveznek bevezetni a kódbázisba, ami hibát okozhat - így a bugok már eleve bele sem kerülnek a programokba.
 • Különleges tétje van az idei magyar robotépítő ifjúsági kupának
  [MTI] Budapesten és Nyíregyházán tartják meg a Magyar Ifjúsági Robot Kupa (MIRK) 2019-es válogatóversenyeit, az ezeken győztes robotépítő csapatok két nemzetközi világversenyen is képviselhetik Magyarországot.

WEB, PC-s és mobil hírek, előzetesek, tesztek, videók.

Hírlevél küldés spam legális-e bejelentés nélkül? Hogyan és kinek tud több ezer levelet vagy hírlevelet küldeni? Tömeges email küldés szabályosan?
Az Online Marketing Akadémia tisztába tette a email spam kérdést! tovább a cikkre klikk ide