Arculattervezés 06-30/67-77-224

Vállalkozásunk részére az egyik legnagyobb kihívást a 20 éve Lovásziban üzemelő OilTech Kft. komplett céges arculati megjelenésének elkészítése jelentette. A megbízás egy modern, a mai kor igényeit kielégítő dizájn megtervezése, kivitelezése az OilTech Kft. vezetésének elképzelései alapján. A megjelenített képeken az általunk elkészített logó ötletek láthatók majd a kiválasztott és véglegesített változat alap formátumban illetve egy 20 éves jubileumi változatban.

Logó tervezés, logó készítés ötletek a megkapott instrukciók alapján.
OilTech Kft. logo arculat tervezés

OilTech Kft. 20 éves jubileumi logó

A véglegesített elfogadott logó illetve a jubileumi változat

oiltech logo veglegesA következő képen az általunk elkészített arculati kézikönyvben szereplő anyagoknak a megjenése látható. - nagyobb mérethez klikk a képre

CD, DVD megjelenés - levélpapír, boríték - névjegykártya - molino - prospektus - irattartó mappa stb.

weboldal oiltech

A weboldal arculata az új megtervezett dizájn elemekkel készült, külön kérésre nyílt forráskódú Joomla alapokra! - weboldal megtekintése klikk ide

OilTech Kft. weboldal

Amennyiben cégének, válalkozásának a megjelenését korszerűsíteni szeretné vagy teljesen új arculattervezés / komplett céges arculattervezés / szükséges keressen bennünket elérhetőségeink valamelyikén.  

Weboldalkészítés Siófok

KexDesign weboldal készítés, arculattervezés Siófok - amikor egy névjegykártya eldöntheti az üzletet!

Weboldal készítés Siófok - H-8600 Siófok, Fő tér 9. fsz.12.

info@kexdesign.hu

weboldal keszites kexdesign logo ff footer

Fizessen havonta!

Havonta fizethető csomagjainkat /egyszerű szerkezetű és könnyen karbantartható weboldal, weboldal optimalizálás, Facebook kampányok, Google optimalizálás/ azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnének megjelenni az interneten, de alacsonyabb összeget tudnak erre a célra fordítani.

+36-30/67-77-224

info@kexdesign.hu