WEBOLDAL OPTIMALIZÁLÁS

Minden cég vagy vállalkozás szeretné, ha a weboldala az első oldalra kerülne a Google keresőjében. Ez azonban nem olyan egyszerű, mint ahogy elsőre gondolná. A weboldal optimalizálásához és a Google helyezés javításához szakértői ismeretekre és tapasztalatra van szükség. Mi segítséget nyújtunk Önnek ebben, hogy a weboldala hatékonyan optimalizálható legyen, és a Google első oldalára kerülhessen. Segítünk abban, hogy a weboldala minél jobb helyezést érjen el, és megtalálható legyen a Google keresőjében.

Vállalkozása weboldalának optimalizálása elengedhetetlen ahhoz, hogy sikeres legyen. Az Ön weboldalának képesnek kell lennie arra, hogy elérje a vele szemben támasztott elvárásokat!

Kereső optimalizálás szolgáltatásunk lépésről lépésre

01

Konzultáció, előzetes kulcsszóelemzés.

Amint kapcsolatba lépünk, megbeszélünk egy konzultációt, hogy eldöntsük mi az, amit az Ön által megálmodott vagy már kész weboldallal el szeretne érni és mi hogyan tudunk ebben segíteni. Megvitatjuk az optimalizálandónak gondolt témakört, és megosztjuk Önnel, hogy a siker érdekében mire számíthat és milyen információkra van szükségünk az együttműködéshez.
02

Az oldal átvizsgálása és a technikai követelmények ellenőrzése, konkurencia elemzés.

A kulcsszavak és a weboldal átnézését követően egy keresőoptimalizálás csomagot ajánlunk, melyet a weboldal témája, a kiválasztott kulcsszavak volumenének és kompetenciájának megfelelően állítunk össze. Amennyiben elfogadja ezt, szerződést kötünk. Munkatársaink átnézik az oldalt, olyan hibák után kutatva, melyek akadályozhatják az optimalizációt. Ezeket feltárjuk és javaslatokkal együtt visszaküldjük Önnek vagy fejlesztőjének. A javítások elvégzése után kiküldjük a hivatalos kulcsszólistát és a kiválasztott kulcsszavakra beállítjuk a weboldalt ezen folyamattal párhuzamosan elvégezzük a konkurencia elemzését is.
03

SEO elemek beállítása és több hónapos terv kidolgozása.

A keresőoptimalizálás munkafolyamata a beállítások és átvizsgálások után indul el, beleértve az On-Page elemek beállítását. Az On-Page elemek között megtalálhatók technikai elemek, a weboldal struktúrájának megváltoztatására irányuló átalakítások, valamint a közösen kiválasztott kulcsszavakra vonatkozó helyezési célok elérésére irányuló lépések. Minden esetben szükség van az Ön beleegyezésére az átalakítási folyamatokhoz, és a munkafolyamathoz egy hosszú távú terv kidolgozása is tartozik, amibe beletartozhat az oldal egyéb átalakításából, a szükséges tartalmak feltárásából és a blog terv elkészítéséből is. További információk az On-Page, Off-Page és a Tartalommarketing témakörében a weboldalunkon találhatók.
04

A terv gyakorlatba történő átültetése és az oldal folyamatos monitorozása.

Az előző pontban meghatározott SEO terv megvalósítása nemcsak egy pillanat, hanem hetek, hónapok kemény munkájának az eredménye. Az On-Page elemek beállítása mindig az oldal nagyságától függ, ezért egy webshop több száz oldalának javítása bonyolultabb feladat, mint egy kisebb, csak néhány oldalból álló weboldal. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy a megfelelő területhez igazodó tartalom jól fogalmazott és informatív legyen. Amennyiben Ön nem tud vállalkozása számára ilyet készíteni, segítségül hívhatja szakértelmünket. Az Off-Page egyik legnagyobb kihívása a jó minőségű és releváns hivatkozások megszerzése, melyek az oldalára mutatnak, hogy vállalkozása sikeres legyen. A keresőoptimalizálással kapcsolatos bővebb információkért böngéssze weboldalunkat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy segíthessünk vállalkozásának internetes jelenlétének kiaknázásában.

Csomagajánlatainkat kérje elérhetőségeink valamelyikén!

Weboldala optimalizálása sokféle költséggel jár. Ezen SEO eljárások biztosítják, hogy vállalkozása hosszú távon profitálni tudjon. Az első lépés annak biztosítása, hogy sok érdeklődő látogató forduljon weboldalához ezek a felhasználók feliratkozzanak, elköteleződjenek és értékes vásárlókká váljanak. Mi mindezt megtehetjük Önnek elérhető árakon weboldala optimalizálásával.

Csomagajánlatainkat kérje elérhetőségeink valamelyikén!

Csomagajánlatok tartalmazzák igény esetén a további szolgáltatásokat:

SEO, Linképítés szolgáltatás

A linkmarketing során, kizárólag magas bizalommal rendelkező honlapokra helyezzük el az értékes és egyedi tartalmainkat. A linkelési technikákat úgy választjuk ki, hogy elérhessük a kívánt célközönséget. Weboldal linképítés, más néven hálózatépítés a weboldalak közötti kapcsolatok létrehozása, ami lehetővé teszi, hogy az egyes weboldalak egymásra mutassanak. A weboldal linképítésnek két fő célja van: egyrészt, hogy segítsen növelni a weboldal látogatottságát, másrészt, hogy javítsa a weboldal vizsgálatának minőségét. A weboldal linképítés lehetővé teszi, hogy a weboldal a keresőmotorok szempontjából is jobb helyezésre tegyen szert, ami azt jelenti, hogy a weboldal több látogatót fog kapni, és magasabb pozícióba jut a keresőmotorok eredményeiben. A weboldal linképítés egy olyan folyamat, amely segítségével a weboldal tulajdonosa kapcsolatot tud létesíteni más, releváns weboldalakkal azért, hogy építse a weboldalát, és javítsa azt, hogy minél jobban megfeleljen a látogatói igényeknek.

Konkurencia elemzés szolgáltatás

Az weboldal konkurencia elemzés olyan folyamat, amelynek célja megvizsgálni a versenytársak helyzetét a weben. A konkurencia elemzés lehetővé teszi a weboldal tulajdonosának, hogy megismerje azokat a tényezőket, amelyek meghatározzák a versenytársak pozícióját és összehasonlítsa azokat a weboldalakat, amelyekkel versenyre kell kelnie. A versenyképesség növelése érdekében a weboldal tulajdonosának fel kell ismernie, hogy milyen erőforrások szükségesek ahhoz, hogy a weboldala megfeleljen a legmagasabb szintű elvárásoknak. A konkurencia elemzés alapos megvizsgálásával megismerheti, hogy a versenytársak milyen erőforrásokat használnak a weboldaluk sikeres szolgáltatásának biztosításához, és hasonlóan meghatározhatja, hogy miként lehet a weboldalát ezekhez az elvárásokhoz igazítani a segítségünkkel.

Google Adwords hirdetési kampány menedzselés

Google Adwords keretében készített hirdetési kampányok menedzselésének megtervezése, kivitelezése és működtetése annak érdekében, hogy a célközönség számára releváns és hatásos hirdetések jelenjenek meg. A Google által kínált kattintás alapú kampányok rendszeres használatát javasoljuk, amelyek célzott hirdetések formájában jelennek meg a felhasználók számára. Ezek a kampányok megbízhatóan követik a felhasználók érdeklődését, hogy a releváns hirdetéseket kínálják, amelyek a lehető legjobb válaszokat generálják a hirdető számára. Ezek a hirdetések megbízható módon mérhetők, lehetővé téve a hirdetők számára, hogy követni tudják, hogy a kampány mennyire eredményes. A Google kattintás alapú kampányok alkalmazásának lehetőségét kínálja a hirdetők számára, hogy kihasználják az internet adta előnyöket és sikeresen elérjék a célcsoportjaikat.

Facebook oldalak menedzselése, hirdetési kampányok készítése

A Facebook jelenléte a közösségi médiában egyre növekvő figyelmet kap. A jól kialakított és kezelt Facebook oldalak sok lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára, hogy növeljék az online jelenlétüket. A Facebook oldalak menedzselésének célja, hogy a vállalkozások megőrizzék a követőiket, valamint hirdetési kampányokat készítsenek, amelyek célja a célcsoportok felé történő tudatosítás és a vevők megszerzése. A hirdetési kampányok mérföldkövei a célzott szegmensek beazonosításához, az üzenetek megfogalmazásához és a közösségi média területén történő közvetítéshez szükségesek. A jól megtervezett hirdetési kampányok segítségével a vállalkozások elérhetik a célcsoportokat, és erősíthetik a márkaismertségüket.

Weboldal készítés Siófok

Weboldalkészítés Siófok

KexDesign weboldal készítés, arculattervezés Siófok - amikor egy névjegykártya eldöntheti az üzletet!

Weboldal készítés Siófok - H-8600 Siófok, Fő tér 9. fsz.12.

info@kexdesign.hu

weboldal keszites kexdesign logo ff footer

Fizessen havonta!

Havonta fizethető csomagjainkat /egyszerű szerkezetű és könnyen karbantartható weboldal, weboldal optimalizálás, Facebook kampányok, Google optimalizálás/ azoknak az ügyfeleinknek ajánljuk, akik szeretnének megjelenni az interneten, de alacsonyabb összeget tudnak erre a célra fordítani.

+36-30/67-77-224

info@kexdesign.hu